8.125 Repsol RW1 (TF-1)

« Terug naar overzicht

Algemene informatie

Lichte wandeling (160 meter hoogteverschil totaal) maar zéker geen boulevardwandeling. Stapzekerheid is belangrijk. Tijdens onze wandeling zijn we langs en door een tweetal werkzaamheden gelopen. Niet aangenaam omdat delen van ons geplande tracé waren versperd. Of dit tijdelijk is, weten we niet maar op basis van onze ervaring is het veelal permanent! Over smaak valt niet te twisten maar wij vonden het geen mooie wandeling ondanks fraaie gedeelten. Wat ons betreft komt er geen 2e rondwandeling.

Vrijwel direct in het begin hebben we niet gekozen voor het pad rechtsaf (sterk geërodeerd en stijl naar beneden) en zijn doorgelopen. In de barranco een stukje terug en komen dan op ons oorspronkelijke pad. Even later stuiten we op werkzaamheden. Kunnen doorlopen maar ‘ons’ geplande pad is versperd. Op het punt waar het gaas ophoudt zijn we rechtsaf gegaan. Met enige voorzichtigheid goed te doen en dan zien we ons pad dat leidt naar het waterbassin. Redelijk gevuld!

Voor de 2e keer stuiten we op werkzaamheden en óók daar een pad afgesloten maar even verder kunnen we rechtsaf en komen dan weer op onze geplande route. Voor de zekerheid zijn we langs het zonnepanelenpark gegaan. Aan het eind daarvan zijn we dan weer dicht bij onze eindbestemming!

Aanvullende informatie

Beginpunt:
waypoint Repsol (TF-1)
Lengte:
7.1 km
Tijdsduur:
2 uur
Hoogteverschil:
160 meter (totaal)
Zwaarte:
Licht
Extra tips/opmerkingen:

Stapzekerheid belangrijk.

Gewandeld:
08/03/2023
Verbindingen:

Repsol (TF-1)
Bus: geen
Auto: waypoint Repsol (TF-1)