4.66 La Quinta RW4

« Terug naar overzicht

Algemene informatie

Zeer kort, licht en mooi!
Bij wandeling 4.64 La Quinta ht staat het volgende: bij ‘waypoint 4.64 afgesloten wordt ons de toegang – in vele talen – ontzegd ondanks het feit dat er sprake is van een Camino de Los Picos. […]. Op andere punten nog een poging gewaagd maar ook daar hetzelfde verbodsbord!’

Wij hebben onlangs vastgesteld dat wij blijkbaar de enigen zijn geweest die niet verder gegaan zijn! Dát is de reden dat wij nu zijn doorgelopen. Van enige agrarische bedrijvigheid hebben wij niets gezien. Mogelijk dat de borden ‘achterhaald’ zijn. Het is onze 1e wandeling van de ruim 700,  in ‘verboden’ (?) gebied!

Vertrekpunt bij de kerk van La Quinta. Voldoende parkeerruimte als op tijd vertrokken wordt! De omgeving van La Quinta vinden wij heel mooi.
Gaan langs de ‘verboden’ ingang en korte tijd later sluiten we aan op de bewegwijzerde route. Bij het 2e verbodsbord komen we op een onverharde weg die uitkomt op een lastig (bewegwijzerd) pad van ruim 200 meter tot aan asfalt. Zijn nu op ruim 500 meter afstand van onze eindbestemming!

Aanvullende informatie

Beginpunt:
La Quinta, waypoint La Quinta
Lengte:
2.9 km
Tijdsduur:
1 uur
Hoogteverschil:
Bijna 100 meter (totaal)
Zwaarte:
Licht
Extra tips/opmerkingen:

Stapzekerheid voor bewegwijzerde gedeelten. Zie opmerking over verbodsborden in de tekst.

Gewandeld:
25/12/2023
Verbindingen:

La Quinta
Bus: geen
Auto: La Quinta, waypoint La Quinta (afslag Taucho aan de TF-82)