4.39 Adeje RW2

« Terug naar overzicht

Algemene informatie

Mooie, korte en lichte wandeling. Vertrekpunt bij de begraafplaats (cementerio) of waypoint BusAdeje. Bij de begraafplaats voldoende parkeergelegenheid en bij waypoint Adeje C/El Balito.

Beschrijving vanaf waypoint BusAdeje. Bij de ‘rotonde’ en parkeerplaats gaan we naar beneden en dan linksaf. Het eerste gedeelte is ietwat lastig maar verderop tekent zich het pad duidelijker af. Steken de Barranco del Infierno over en gaan even later de Camino Carrasco op. Het ingetekende tracé wijkt – in het begin – af van de ‘werkelijkheid’. Geldt ook voor het ‘eind’ waar we op een onverharde weg komen.
Volgens de kaartgegevens ‘moet’ er bij waypoint 4.39 geen pad een pad zijn maar dat hebben we niet gevonden. Volgens de ‘officiële’ Garminkaart zou er zelfs een onverharde weg zijn! Helaas zijn we onverrichter zake teruggekeerd en gaan nu richting de ‘begraafplaats’ van Adeje.

Bij de begraafplaats gaan we rechtsaf en gaan we een parallel pad op dat ónder de weg loopt. Vlak voor onze eindbestemming komen we op de Calle de Tenerife El Grande en gaan dan via een parkje naar de bushalte.

Aanvullende informatie

Beginpunt:
Adeje, waypoint Adeje (bij begraafplaats/cementerio)
Lengte:
3.3 km
Tijdsduur:
1.5 uur
Hoogteverschil:
150 meter (totaal)
Zwaarte:
Licht
Extra tips/opmerkingen:

Geen

Gewandeld:
06/11/2019
Verbindingen:

Adeje
Bus: halte bij begraafplaats (cementerio) OF waypoint BusAdeje, lijnen 417 en 473, halte 7454
Auto: afslag Adeje TF 1, na ca. 1 km begraafplaats rechterkant bij waypoint Adeje OF Adeje C/El Balito

Downloads