2.63 San José de Los Llanos RW4 (TF-373A)

« Terug naar overzicht

Algemene informatie

Kort, licht en mooi!
Vertrekpunt de bushalte aan de TF-373 ofwel de Area Recreativa. Omdat we aan de vroege kant zijn besluiten we eerst ‘asfalt’ te nemen. Milde stijging. Gaan links een pad op. Komt uit op de bewegwijzerde wandeling. Wij zijn nog even doorgelopen op een pad dat niet op enige kaart is vermeld (waypoint 2.63).

We gaan nu (mild) stijgen. Ondanks dat we vrijwel volledig in het bos lopen is het een mooie omgeving. Wijken af van de bewegwijzerde route en gaan een onverharde weg op. Komen weer kort op dezelfde bewegwijzerde route. Bij waypoint 7.56.1 is het van belang even de tijd te nemen om te zien waar het pad begint. Het pad zelf is duidelijk maar het begin niet. Prima te volgen en als weer op de onverharde weg komen zien we dat een merkteken van een PR-wandeling bij de ‘in/uitgang’ is aangebracht!
Nu weer een onverharde weg maar heel snel daarna staat een smal pad op het menu. Loopt uitstekend. Komt ook weer uit op een onverharde weg die we houden tot het ‘terrein’ van de Area Recreativa, onze eindbestemming.

Aanvullende informatie

Beginpunt:
waypoint BusSanJose (TF-373A)
Lengte:
5.8 km
Tijdsduur:
2 uur
Hoogteverschil:
200 meter (totaal)
Zwaarte:
Licht
Extra tips/opmerkingen:

Geen.

Gewandeld:
25/01/2022
Verbindingen:

San José de Los Llanos (TF-373A)
Bus: Avenida Venezuela (Area Recreativa), lijn 360, haltes 4608/4599
Auto: idem